20 Апр. 2024

Вие сте тук

Най-добрата работа в света – новата надпревара започна

05.03.2013

 

За всички, които не успяха да се класират за „най-добрата работа в света, има вторишанс. Във вторник  Туристическият борд на Куинсланд обяви нов конкурс  за тази длъжност, след като  приключи договорът на британеца Бен Саутхол.

 

 

 Кандидатите за австралийски Тарзан могат да са както австралийци, така и чужденци, стига да отговарят на определени условия.

 
 

Те трябва да умеят не само да се разхождат по плажовете, но и да плуват и да се гмуркат в "най-големия аквариум в света" с 30 градуса температура на водата. От тях се очаква  да хранят рибите, да се сближат с костенурките и кенгурутата, да не се боят от крокодилите, да наблюдават миграцията на китовете в Големия бариерен риф.Авантюризъм , страст към приключенията, любов към природата са задължителни за кандидатите.

 

Дори да  отговарят на всички тези условия, те трябва да владеят перфектно английски, за да могат да опишат увлекателно преживяванията си в  в блогове, социални мрежи и да не отбягват традиционните медии.

 

Усилията ще са щедро възнаградени - половингодишният договор ще донесе на одобрения кандидат   50 000 австралийски долара, към които се добавят и средств за покриване на разходите за живеене .  Самолетният билет и жилище са безплатна екстра.

 

Кой ще е победителят този път, ще стане ясно съвсем скоро. Шестмесечният договор на победителя  започва на 1 август 2013г.
С новото набиране на кандидати голямата рекламна кампания на Туристическия борд на австралийския щат Куинсланд влиза в нова фаза.

 

През 2009г., когато тя стартира, се явиха над 34 хил. кандидати от 200 страни.  Възвращаемостта на инвестицията е огромна – само за месец вложените 1 млн долара донесоха ефекта на международна реклама по света в размер на 70 млн, а няколко месеца по-късно сумата достигна 200 млн долара.


Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed