28 Март 2024

Вие сте тук

Конгрес Инженеринг – 10 години комплексни конферентни решения без граници

19.12.2012

Конгресният туризъм в България се разраства доста бързо и динамично за разлика от други сектори в бизнеса. С годините се развиват клиентите, които стават все по-компетентни и изискващи. Промениха се и доставчиците, за които днес не е достатъчно само да осигурят необходимото оборудване, а трябва да бъдат едновременно консултанти и генератори на нови, нетрадиционни идеи, ако искат да бъдат на гребена на вълната.

 

Ако някога организаторите на събития работеха на парче, днес ключовата дума е "комплексност", и точно в предоставянето на комплексни конферентни решения вече повече от 10 години лидер е фирма Конгрес Инженеринг ЕООД.

 

Запитан как успяват вече толкова години да се задържат на върха, собственикът на компанията инж. Кристиян Гедов разказва: "Организацията на цялостното събитие е приоритет номер едно за целия екип на фирмата – от трансфера и настаняването на участниците до намиране на подходяща зала в хотел или бизнес център, осигуряване на най-добрата апаратура и най-добрите специалисти за обслужването й, подбор на преводачи за симултанен/консекутивен превод, видеозаснемане, изготвяне на рекламни материали, съдействие за кетъринг..."

 

Благодарение на подхода си фирмата бързо се превърна в идеална комбинация от високи технологии, стил и професионализъм в областта на наемния сектор. След като рентал услугите покриха по-големите градове в страната, Конгрес Инженеринг доказа способността си да поема и изпълнява ангажименти извън територията на България. Проведоха се серии от мероприятия в Унгария, Румъния, Македония...

 

"В продължение на 10 години компанията доказва лидерството и професионализма си, като си партнира с водещи туроператори, преводачески и PR агенции... Започна тясно сътрудничество с най-луксозните хотели в България в областта на техническо обслужване на конферентни мероприятия и специални събития", разказва Кристиян Гедов.

 

Инженерният подход в компанията допринася за избиране и предлагане на най-сигурната и най-модерна апаратура в сектора, съобразена с последните международни стандарти и изисквания. Проведените мероприятия на европейско ниво и световни конференции потвърждават високия професионализъм на компанията. До 2012 г – точно в навечерието на 10-та си годишнина, Конгрес Инженеринг организира редица мащабни международни конференции в София, с посещението на световни лидери като Дилма Русев, Ангела Меркел, Михаил Горбачов и др.

 

Широкообхватната дейност на компанията не подминава и организирането на фирмени партита на някои от най-големите фирми в България, както и световни фирми "гиганти", стотици коктейли и концерти с много известни както български, така и чуждестранни изпълнители.

 

Конгрес Инженеринг се старае винаги да бъде максимално полезен на клиентите и партньорите си. С тази цел компанията разработи нов офис в гр. Пловдив, който ще обслужва цяла Южна България.

 

Иновациите навлизат с пълна сила както в бизнеса в България, така и в офисите на Конгрес Инженеринг. Младите и изключително креативни дизайнери изготвят цялостни проекти на сценичен дизайн, сцени, гърбове на президиуми и визуализирането им на 3D проект. Това спомага за точния избор на клиента и за пълната му представа как ще протече самото събитие.

 

Бързото развитие на конферентния туризъм доведе до ръст на продажбите на конферентно оборудване. Представители на Конгрес Инженеринг ежегодно посещават най-големите изложения за професионална техника и технологични иновации, провеждани в цял свят. Международните контакти с водещи световни фирми се оказаха решаващ фактор за подписване на поредица от договори между Конгрес Инженеринг и компаниите-лидери в бранша. "В качеството си на официален представител за България на някои от тях сме в състояние да предложим цени, които са без конкуренция и съответстват на полученото качество. Оборудвахме редица конферентни зали и конгресни центрове, изпълнихме много обществени поръчки за доставка и монтаж на конферентни, озвучителни и презентационни системи, както и мултимедийна апаратура и техника за видеонаблюдение", разказва експертът в конферентните решения...

 

На въпроса кои са ключовите фактори, благодарение на които една компания се налага на пазара, Кристиян Гедов отговаря, че тя може да бъде просперираща и водеща само ако хората, които я управляват и които работят в нея, са висококвалифицирани, амбициозни, удовлетворени от работата си и радващи се на постигнатите взаимни успехи. "Изключителното качество и професионализъм са постигнати от непрекъснатата работа на младия и амбициозен екип на Конгрес Инженеринг, включващ ивент мениджъри, организатори събития, специалисти продажби, дизайнери, експерти логистика, счетоводители и тактични и ненатрапчиви аудио-видеоспециалисти и инженери, ръководени от експертни ръководители".

 

"За това допринасят и основните ценности на Конгрес Инженеринг: клиентът да бъде винаги удовлетворен, да изпита нужда да потърси отново услугите на компанията, да й се довери и да се наслади на удоволствието от съвместната дейност. Единствената задача е да се оправдае гласуваното доверие!", подчертава професионалистът.

 

Как вижда бъдещето на компанията си? На този въпрос Кристиян Гедов отговаря така: „Резултатът е постигнат, успехите са налице – продължаваме напред и нагоре, очаквайки нови предизвикателства и осъществявайки все по-грандиозни проекти, с които Конгрес Инженеринг да затвърди името си на българския и европейски пазар".

 

Конгрес Инженеринг постоянно се стреми да повишава своите критерии за обслужване, предлагайки все по-пълни и по-качествени услуги в сферата на комплексните конферентни решения. И в това той вижда гаранцията за бъдещите си успехи. 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed