29 Март 2024

Вие сте тук

Кемпински Банско за втори път „Най-добър ски хотел на България”

26.11.2014

За втора поредна година Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе награден с отличие за „Най-добър ски хотел на България” на Световните ски награди 2014, съобщиха от хотела. Церемонията по награждаването се състоя в събота, 22 ноември в хотел A-ROSA Кицбюел, в Австрия.

 

Официалният прием бе част от специално организирана за всички участници тридневна програма от интересни активности и занимания. Най-важната вечер за международната ски индустрия събра над 200 водещи експерти в ски туризма и пазарни лидери от цял свят. Генералният мениджър на хотела Атанасиос Манос също присъства на събитието и имаше честта да приеме наградата от името на хотела.

 

„За мен е огромно удоволствие да бъда част от това вълнуващо събитие”, коментира Манос. „Всички ние в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско сме изключително горди, че за втора поредна година сме удостоени с титлата „Най-добър ски хотел на България”. Тя е ценна, защото засвидетелства старанието ни да  предоставяме на нашите гости наистина неповторимо ски изживяване. Бих искал да благодаря на нашите партньори и гости за тяхното признание и за гласуваното доверие, както и на целия екип на хотела за тяхната всеотдайност в грижата за гостите. Тази награда е потвърждение на усилията ни да се утвърдим на международния пазар като лидер в предлагането на луксозно изживяване и качествено обслужване.”

 

Тазгодишната церемония донесе признание не само на хотела, но и на Банско като дестинация. За втора поредна година градът бе отличен с приз за „Най-добър ски курорт на България” за 2014. Наред с това постижение, Банско печели все по-голяма международна популярност като зимната столица на Балканите, домакин на четири кръга от Световните ски купи. Съвсем скоро предстои да се проведат и състезанията от Световната ски купа за жени 2015.

 

На снимката: Атанасиос Манос получава наградата за Кемпински Гранд Арена

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed