26 Апр. 2024

Вие сте тук

Канадец грабна наградата за иновативно събитие на IAPCO

02.06.2015

 

Българка – сред тримата номинирани за голямата награда

 

 

Андрю Дергусов от канадската компания ICS бе обявен за победител на Наградите за иновации на IAPCO, връчени на гала вечер във Франкфурт през последия ден на май. Наградата за иновации привлече многобройни участници, като тримата  финалисти бяха представени по-рано тази година в Лисабон.

Освен Андрю, който бе отличен за работата му върху виртуални събития, в кратката листа на номинираните бяха включени Магдалина Aтанасова от  AIM Груп България, за разработките й, свързани със събитията в социални медии, както и Дохюм Ким от MECI, Корея, който е работил по стратегии на обществените отношения. И тримата кандидати показаха много високи нива на разбиране на бизнес срещите и демонстрираха голям капацитет за интегриране на иновативни решения, но победителят може да бъде само един, коментираха организаторите.  

 

"Не бих могъл да бъда по-доволен", заяви  Андрю, след като получи наградата.  Според него това „фантастично признание“ е една сбъдната мечта за него и колегите му.

 

„За мен бе чест да бъда номинирана и да стигна до последната фаза! Също така присъствието на IMEX Gala, както и специалното внимание от IAPCO и IMEX бяха изключително важни за мен, особено имайки предвид, че такъв тип иновации като моята, в сферата на социалните медии, често не биват забелязани. Разбира се, дължа много и на преките ми ръководители за възможността да експериментирам и да получавам тяхната подкрепа във всяко едно начинание“, коментира и българският участник Магдалина Атананова.

 

Наградата за иновации на IAPCO  е създадена миналата година след смъртта на последните двама основатели на организацията. В тяхна чест е въведена тази нова награда, чиято цел е открояване на иновативните начини, по които по-младото поколение от хора на възраст до 35 години се справят с предизвикателствата на новото време в събитийния бизнес.

 
Международната асоциация на професионалните организатои на конгресни събития (IAPCO) е основана през 1968 г.  и днес обединява организатори на конгреси и специални събития от 41 страни, 120 професионални организатори и мениджъри на международни и национални конгреси. Членовете й организират над 7075 събития годишно, на които присъстват повече от 2,8 млн делегати.

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed