29 Март 2024

Вие сте тук

Интерактивни решения и иновативно оборудване ще покаже СИХРЕ 2013

20.10.2013

На специализираното изложение за хотелско и ресторантско оборудване, което ще се проведе от 6 до 9 ноември в Интер Експо Център – София ще бъде демонстрирано интерактивно меню на таблет за заведения, което поставя нов стандарт за общуване с гостите.

 

Новата технология за приемане на поръчки в ресторантите е на пазара адаптирана към таблетите IPad, което е успешна алтернатива на менюто „на хартия”. Технологията е основана на програма R-Keeper V7,  наречена Rk-Order. Клиентът има възможност сам да направи своята поръчка с помощта на IPad, като използва приложението Rk-Order. Начинът за преглед на менюто и въвеждане на поръчката е лесен и не би могъл да затрудни гостите на ресторанта. Разглеждайки електронното меню, клиентът може за види снимки на ястията с възможност за тяхното увеличаване, като по този начин придобива точна и ясна представа за предлаганите ястия. Естествено, много по-лесно и удобно е да правиш преглед на менюто на електронен екран, отколкото да прелистваш десетки страници в хартиен вариант. При това клиентът получава допълнителна информация за всяко едно ястие, с неговото кратко или по-пълно описание, с препоръки за вкусовите съчетания на ястието с други ястия, напитки или специалитети. Тъй като процесът на поръчване се извършва от самия клиент и поръчката веднага влиза в системата, времето за оформянето й значително се съкращава.

 

На изложението ще се представят и водещи компании в професионалното кухненско оборудване за ресторанти, барове, хотели, хипермаркети и супермаркети с топлa точкa, кафенета и кетъринг компании. Посетителите ще могат да се запознаят с невероятна гама от аксесоари за декорация на ресторанта, кафенето, пъба, а дори и пекарната. Ще имат възможност да се уверят в здравината и красотата на сервизите на Bormioli Rocco – нов вид порцеланово и опалово стъкло. Ще се убедят в практичността и естетиката на новата марка 4DECO – салонна и търговска декорация. Ще се докоснат до нови уникални и удобни менюта, светещи външни и вътрешни табла-менюта, както и тематични дъски за писане. Гостите ще бъдат улеснени в избора на покривки, аксесоари и прибори, с което ще постигнат безупречен интериорен дизайн на своето заведение. Провокация ще е и новата гама помощни уреди в областта на месообработването, както и иновативната и уникална комбинация от барбекю и пещ под марката Josper.

 

СИХРЕ 2013 ще се проведе паралелно с форумите на хранителната индустрия: Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed