26 Апр. 2024

Вие сте тук

Изложение за работа в туризма събира работодатели и кандидати в НДК

22.03.2013

Изложение за работа „Балкан туризъм”, изцяло специализирано в туристическия сектор, ще се състои на 30 март 2013г в София. Това научи THExperts от организатора на изложението,  агенция за подбор на персонал „Инсеа Консулт“.

 

През целия ден от 10 до 19 часа в зала 3.1. на НДК ще си дадат среща работодатели и хора, които търсят реализация в сферата на туристическия бизнес.  Търсещите работа ще имат възможност да се срещнат с компании, предлагащи сезонна или постоянна заетост. Те ще могат да разгледат рекламните материали на изложителите, да научат повече за предлаганите позиции, да оставят своите CV-та и дори да си тръгват с нова работа в деня на изложението!  

 

Сред работодателите има 5-звездни хотели, ресторанти и фирми за анимация,  повечето от които са български. Предлагат се позиции предимно за сервитьори и бармани, администратори рецепция, крупиета, аниматори, спасители и рехабилитатори.

 

На изложението са поканени и представители на Европейския портал за трудова мобилност EURES.

 

Изложението «Балкан Туризъм» се организира за първа година, но има с амбицията да се превърне в традиция. Мисията му е да даде опция за сезонна/постоянна заетост на младите хора, сред които един на всеки трима е безработен, и да увеличи избора на работодателите при набирането на персонал, което да доведе до подобряване на туристическите услуги.

 

Кандидатите могат да се регистрират се на www.balkan-tourism.bg и да дойдат на 30 март в НДК с няколко CV-та.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed