26 Апр. 2024

Вие сте тук

Започна Chivas Gourmet Salon

04.12.2013

Събитието за любителите на изискани храни и напитки

 

Бял и черен трюфел от био ферма в Странджа, оригинален блек ангъс от Небраска, свежо месо от Уругвай, опашка от скален лобстър, миди Сен Жак, черен пармезан с трюфели, екзотични сортове кафе и ръчно свити карибски пури са част от деликатесите, които посетителите могат да намерят на четвъртия Chivas Gourmet Salon

 

От днес до 6 декември включително Гранд хотел София е домакин на събитието, по време на което  любителите на гурме изкушенията и качествените напитки ще могат да се запознаят с най-актуалното от света на кулинарията. 

 

През всеки  от дните събитието Chivas Gourmet Salon ще бъде домакин на майсторски спектакли на шеф професионалистите от Евро-Ток България - сдружение, обединяващо едни от най-креативните български готвачи с международен опит в ресторанти със звезди Мишлен и главни готвачи в кухните на най-добрите ресторанти в столицата.

 

В рамките на Chivas Gourmet Salon 2013 любителите на хубавото вино ще имат възможност да дегустират български бутикови вина от лозов масив Стримон, изби Анджелус Естейт, Едуардо Миролио, Мидалидаре и други. За феновете на висококачествените алкохолни напитки Перно Рикар България са подготвили тематична програма за всеки от дните на изложението: шампанско Muum в деня на откриването, 12 и 18-годишно уиски Chivas през втория ден и уиски The Glenlivet в последния от трите дни на събитието. По време на традиционното събитие ще бъде направена и премиерата на лимитирана серия уиски Chivas Made for Gentleman (”Създаден за джентълмени”).

 

 

Входът за Chivas Gourmet Salon е с регистрация на стойност 10 лв. или с талон за безплатно посещение, публикуван в последния брой на списание Good Food. Кошница, пълна с подаръци от фирмите изложители и колекция списания Good Food, ще зарадва един от посетителите, припомнят организаторите.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed