24 Апр. 2024

Вие сте тук

До 1200 лева заплата за спасител в Албена

16.04.2013

Курортен комплекс "Албена" набира 95 спасители на плажа за Лято 2013. 55-има мъже на възраст от 18 до 64 години вече подадоха своите документи за работа, информират от пресцентъра на компанията.

Ръководителят на сектор "Спорт" Боян Атанасов посочва, че основната заплата за спасител е 650 лева за 5 работни дни, който ще получава и ваучер за храна на стойност 60 лева.


Месечното възнаграждение за главен спасител на морето е 1200 лева плюс ваучер. На кандидатите за работа от областите Добрич и Варна се осигурява безплатен транспорт, а желаещите да станат спасители от вътрешността на страната ще получат и безплатно настаняване в курорта.



Документите за работа се подават в Администрацията на Албена до 15 май 2013 г., като повече подробности кандидат спасителите могат да получат и чрез сайта Albena.bg. Плажът на комплекса е известен, като едно от най-красивите и безопасни места по родното Черноморие. В навечерието на Лято 2013 ръководството на туристическата компания взема всички необходими мерки, за да може хилядите гости на комплекса от цял свят отново да се чувстват комфортно и спокойно по време на почивката си.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed