29 Март 2024

Вие сте тук

Български компании участват в HOST, Милано

18.10.2013

Седем български компании ще участват в Международната изложба за хотелско и ресторантьорско оборудване HOST 2013, която ще се проведе от 18 до 22 октомври 2013 г. в Милано, Италия. Българското участие е организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съобщиха от агенцията.

 

В изложбения комплекс Fieramilano, на националните щандове с обща площ от 152 кв. м., своята продукция представят АБ Терм ООД - Кюстендил (производство на професионално кухненско оборудване), Ай Би Ай Трейдинг ЕООДХасково (производство на професионални кафемелачни машини за барове, магазини, супермаркети и индустриални кафемашини), Бианчи Кафе ООДСофия (производител на кафе с марка “Bianchi”), Вера 94 ЕООДСофия (производство на професионално кухненско оборудване за хотели и ресторанти), Каси Темпра ПАК ООДГорна Оряховица (производство на автоматични машини за дозиране, запечатване и пакетиране на кафе), Клок ООД - Варна (инсталационен хотелски софтуер и уеб базиран хотелски софтуер) и Стефан Щерев ЕООДПловдив (производител на обзавеждане за заведения и търговски обекти).

 

Международната изложба HOST се провежда от 1966 год. веднъж на две години и е едно от най-престижните събития за представяне на технологии и оборудване за хотели и ресторанти. Участието в него дава уникален бизнес опит, възможности за собствено позициониране в постоянно развиващия се пазар, затвърждаване на марката, изучаване на пазарните иновации и обмяна на опит.

 

Националното участие на българските предприятия в Международната изложба за хотелско и ресторантьорско оборудване HOST 2013 в Милано, Италия, се организира по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, от Европейския фонд за регионално развитие.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed