28 Март 2024

Вие сте тук

България ще е домакин на едно от най-престижните винени събития в света

07.10.2015

 

Пловдив посреща над 300 професионалисти, винени блогъри, журналисти и търговци

 

 

Над 300 винени блогъри, журналисти, търговци, винени професионалисти от най-висок ранг ще посрещне Пловдив след броени дни. Градът ще е домакин на едно от най-престижните винени събития в Света – Digital Wine Communication Conference 2015 (DWCC 2015). Конференцията ще се проведе в периода 23 – 25 октомври 2015 г, съобщиха от Министерсттвото на земеделието.

 

DWCC e единственото международно събитие, посветено на дигиталния маркетинг и онлайн комуникации на виното, като предоставя трибуна на световната винена общност да адресира посланията си. Тази година във фокуса на ивента ще бъдат българското вино и България.

 

 DWCC ще привлече вниманието на всички най-влиятелни личности във винената индустрия от световен мащаб към българското вино и родните винопроизводители.

 

Събитието се провежда ежегодно, в различни винени региони по Света като Италия, Испания, Португалия,  Швейцария, Турция, Австрия и др. То ще помогне да се създаде международна мрежа от винени комуникатори; да се насърчи придобиването на умения и информация, както и да служи за обмен на опит в динамичния свят на виното и свързания с него туризъм.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed