27 Ноем. 2024

Вие сте тук

Молекулярна кулинария за начинаещи – новото издание на THExperts

04.06.2012

Шестдесет страници вълнуващо пътешествие в света на молекулярната кулинария, водено от испанския шеф Ален Таласа. В продължение на десет години член на екипа на легендарния Феран Адриа, днес той споделя опита си със свои колеги по света.

 

Представени са основни техники и прийоми на молекулярната кулинария, разказани и показани от Ален по време на един от неговите семинари. Стъпка по стъпка читателят навлиза в тайните на молекулярното готвене, воден от напътствията на испанския шеф.

 

Изданието включва и 35 молекулярни рецепти, някои от които са се родили в прочутия "El Bulli".

 

Цена 35 лв.

 

Изданието е електронно и се разпространява само по заявка в редакцията на THExperts чрез имейл info@thexperts.bg или на телефони

0876 520242 и 0898 520242.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed