27 Апр. 2024

Вие сте тук

VITOSHA Beer House отвори врати в София

08.06.2012

С весело парти най-новото софийско заведение VITOSHA Beer House отпразнува официално откриването си снощи. Партньори, именити гости и приятели дойдоха за старта на модерната бирария, чиито клиенти си наливат бирата сами.

 

Разположено в центъра на София, заведението предлага 200 места на два етажа, разпределени в уютни сепарета за 3 до 8 души и маси за 4 -5 души, които лесно биха могли да се превърнат в блок маса или според нуждите на нашите клиенти.

 

Дансинг от 50 кв.м. разположен в центъра на заведението под стъкленият покрив, перфектен за истинските купонджии.

 

Сцена за всевъзможни артистични изяви. И да напомним, че всяка маса е оборудвана с бирен кран за самостоятелно наливане на кехлибарената течност.

 

Менюто включва семпли и същевременно изискани ястия от световната и българската национална кухня, приготвени на автентична пещ на дърва и барбекю.

 

Традиционно вурст меню, пилешки крилца по собствена оригинална рецепта, свински ребърца, свинско джоланче, поднесено с кисело зеле по баварски и хрян, телешки специалитети на барбекю и др.

Заведението предлага и обедно меню от традиционната българска домашна кухня: над 20 вида супи, ястия и десерти, прясно приготвени и сервирани за 5-6 минути, в крак със забързаният делник.

 

Има и специално Зелено меню за вегетарианци или хора със сериозно отношение към здравословното хранене.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed