25 Апр. 2024

Вие сте тук

Вече е възможно дългосрочно паркиране на по-ниски цени на летище София

21.10.2022
Снимка: 
летище София

Дългосрочно паркиране на по-ниски цени на летище София

 

Вече е възможно да се запази паркомясто на летище София онлайн през сайта на летището , съобщиха от аеропорта. Новата функционалност цели да подобри пътническото преживяване за гостите на аерогарата, като им осигури паркомясто предварително и им предложи отстъпка при резервация онлайн за по-дълъг период.

 

На разположение на пътуващите са два паркинга.  Възможностите са две: е да се остави автомобилът в близост до сградата на Терминал 1 или в покрития паркинг с топла връзка със салоните за заминаване на Терминал 2.

 

След запазване на паркомясто онлайн новата автоматизирана система на паркинга ще разпознае регистрационния номер и автоматично ще допусне колата в паркинга. Там може да се паркира на всяко свободно място.

 

От няколко месеца работи и нова паркинг система на самообслужване на столичното летище. Всеки пътник може да заплати в брой или с карта за престоя си преди излизането си от паркинга с помощта на машини, разположени на двата терминала.

 

Тук може да видите цените за паркиране и намерите отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с резервирането на паркомясто онлайн на летище София.

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed