28 Март 2024

Вие сте тук

В шанхайския Дисниленд ще се появи първата в света тематична зона "Зоотрополис"

23.01.2019

Шанхайският Дисниленд планира тази година да се разшири с нова тематична зона - "Зоотрополис", представяйки героите от популярната анимация на Уолт Дисни (Walt Disney Company) в развлекателния парк, предадоха Синхуа и ТАСС.


Това ще бъде първата тематична зона "Зоотрополис" в развлекателните паркове Дисниленд в цял свят. Посетителите на парка ще имат възможност да се потопят в света на популярния анимационен филм и да поемат на завладяващо пътешествие с любимите си герои, притежаващи неограничени възможности.


Администрацията на парка уточни, че разширението ще бъде второто по големина в шанхайския Дисниленд от откриването му през юни 2016 година и осмата тематична зона в развлекателния парк.


Миналата година шанхайският Дисниленд откри тематична зона, посветена на анимацията на Дисни и Пиксар (Pixar) "Играта на играчките".


Шанхайският Дисниленд е американско-китайски проект, в чиято основа са заложени идеи на местни и западни дизайнери. Компаниите Уолт Дисни и китайският й партньор Шанхай шънди груп (Shanghai Shendi Group) са инвестирали в изграждането на първия Дисниленд в континентален Китай 5,5 милиарда долара.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed