19 Апр. 2024

Вие сте тук

TripAdvisor обещава да ви подбере най-подходящия хотел

05.11.2014

Най-големият в света портал за пътешествия TripAdvisor  се сдоби с нова функация -  Just for You. Точно благодарение на нея потребителите на сайта ще могат да получат по-персонализирана информация и препоръки за хотелите, основани върху анализа на индивидуалните предпочитания на потребителите от предишни техни търсения, обещават от компанията.

 

Това е още една стъпка, която ще ни позволи да направим процеса на планиране на пътуванията максимално полезен и съответстващ на очакванията на  всеки потребител, коментира старши вицепрезидентът по глобални продукти на TripAdvisor Адам Медрос. Сега с помощта на специални тагове на потребителите се предлага да подберат  хотели в конкретни дестинации, изхождайки от предпочитанията си – например местоположение, цена, категория, удобства или бранд. TripAdvisor ще добави тези данни към профила на потребителя, което ще направи търсенето по-качествено и персонализирано.

 

С новия си сервиз можем не просто да показваме на клиента предпочитаните от него хотели, но и да му предожим например моден бутиков хотел с басейн в центъра на града, защото със сигурност ще знаем, че ще му хареса, коментира  Медрос.

 

Функцията Just for You вече е достъпна на сайта на TripAdvisor за стационарни и преносими компютри. В най-близко бъдеще се планира тя да заработи и на други платформи.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed