29 Март 2024

Вие сте тук

Thracian Cliffs Resort с нов генерален мениджър

14.04.2014
Комплексът - с амбицията да влезе в Топ-10 на европейските голф курорти
 
 
Най-популярният български голф комплекс Thracian Cliffs Golf & Beach Resort започва голф сезон 2014 с обновен мениджмънт. Новият генерален мениджър Клаудио Марини пое управлението на клуба на 1ви април 2014г., съобщиха от курорта.

 

За Клаудио Марини, който от 2012 г. досега беше генерален мениджър на Голф клуб “Св. София”, това е поредното предизвикателство в българската голф общност. Италианецът с германско възпитание и швейцарски усет към качеството пое клуба край столицата веднага след реновирането на голф игрището (2010-2012). Под негово ръководство той бързо успя да привлече нови членове и клиенти и да се превърне в предпочитано място за игра, семейни тържества и спонсорски турнири.

 

“Амбицията ми е Thracian Cliffs Golf & Beach Resort да стане известен не само с най-атрактивното игрище в България и с домакинството на Световния Volvo мач плей шампионат през 2013 г., но и да влезе в топ 10 на европейските голф курорти по качество на услугите и удовлетворение на клиентите. Очаквам новият сезон да бъде още по-успешен, да привлечем нови туристи от България и чужбина и да открием нови обекти в комплекса, за да отговорим на изискванията на своите клиенти”, заяви г-н Марини.

 

Клаудио Марини е роден на 26.07.1968 г. във Флоренция, Италия, но израства в Мюнхен, Германия. Завършва мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството в Швейцария. Работил е за  “Leading Hotels of the World” в Швейцария, както и за Hilton в Мюнхен. Последната компания, която управлява, преди да дойде в България преди две години, е луксозната верига ресторанти Tristan в Палма де Майорка.

 

Говори свободно английски, немски, италиански, испански и френски език.

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed