23 Апр. 2024

Вие сте тук

THExperts - медиен партньор на престижна международна конференция

01.09.2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Компания „Травел Консултинг“, собственик на уебсайта www.THExperts.bg, подписа договор за медийно партньорство с EIAT - най-голямата конференция в Югоизточна Европа в областта на образованието и туризма.

EIAT 2011 предлага съчетание между образователни и културни дейности както за представителите на туристическата индустрия, така и за студентите. От самото си начало конференцията се провежда под патронажа на Негово Височество принц Александър ІІ и с подкрепата на Министерството на икономиката и регионалното развитие на правителството на Сърбия.

 В тазгодишното издание ще участват представители на 11 държави, както и 16 международни признати лектори от водещи висши учебни заведения и представители на международни хотелски вериги.

 „Като медиен партньор на подобно престижно международно събитие ще можем да предоставим на читателите си интересни публикации, свързани с новостите в областта на туристическото образование, съчетанието между академичност и практика, както и мнението на водещи специалисти по важни проблеми“, коментира главният редактор на THExperts.bg Владимир Казасов. Професионалист в хотелиерската индустрия, който едновременно с това вече има многобройни публикации в областта на туризма и гостоприемството, той ръководи екип, който ще публикува своевременна и актуална информация на сайта по време и след престижното международно събитие.

Радостни сме, че бяхме избрани като медиен партньор от българска страна, посочи главният редактор на THExperts.bg. Според него това е признание за професионализма на изданието, което въпреки че е отскоро на пазара, успява да печели читатели.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed