20 Апр. 2024

Вие сте тук

SUBWAY® България отваря своя първи ресторант в Пловдив

19.04.2012

 Новото заведение ще посрещне първите си посетители на 21 април в Mall Plovdiv

 

 SUBWAY®, най-голямата верига за бързо хранене по брой ресторанти в света, ще отвори своя първи ресторант в гр. Пловдив на 21 април 2012 г. , съобщиха от компанията.  SUBWAY® Mall Plovdiv ще бъде 24-ят ресторант на световната верига в страната ни.


Изключително съм радостен, че ни предстои да открием първия SUBWAY® ресторант в Пловдив. Веригата SUBWAY® е световноизвестна марка с вдъхновяваща история, която има милиони клиенти по целия свят. Вярваме, че марката ще намери много свои почитатели и сред пловдивските граждани,” каза Иван Въгленов, един от франчайзо-получателите на SUBWAY® в България и собственик на SUBWAY® Mall Plovdiv.


Откриването на новия обект е част от глобалната стратегия на компанията SUBWAY® да се наложи като веригата с най-много ресторанти в страните, в които оперира. Плановете на компанията за България са да управлява общо 40 ресторанта до края на 2012 година. Бизнес моделът на SUBWAY® България е насочен към предприемачи от цялата страна, които имат желание да развиват свой собствен бизнес по добре утвърден модел, който не изисква сериозни първоначални инвестиции,” каза Иван Тодоров, изпълнителен директор на Сабуей България. Според него компанията има силен истерес от привличане на нови франчайзополучатели и търси възможности за развитие в нови градове.


SUBWAY® ресторантът в Mall Plovdiv ще предлага всички продукти от менюто на SUBWAY® в България. Клиентите на заведенията могат сами да моделират сандвича според своите предпочитания на базата на 16-те основни вида и да го персонализира, като избере размер на сандвича, вид хлебче и като добави допълнителни съставки към основната рецепта.


Според SUBWAY® ресторантите от веригата предлагат здравословна алтернатива на традиционната бърза храна. Съставките не се пържат, хлябът е прясно изпечен, а всички сандвичи и салати съдържат качествени продукти, гарантирани чрез работата с утвърдени доставчици и строги стандарти за контрол на качеството.

От отварянето на първия си ресторант у нас през 2008 г. досега SUBWAY® България бележи бързо развитие. Днес веригата има 23 заведения в страната, управлявани на франчайзинг принцип – 15 в София, 4 във Варна, 2 в Бургас и 2 в Слънчев Бряг. През 2011 г. компанията бе отличена с награда за първо място в категорията „Най-добър стартиращ бизнес” и второ място в раздела „Качество на продуктите” в Бизнес наградите на Forbes България.

 

 

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed