28 Март 2024

Вие сте тук

Starwood и Hyatt планират експанзия в Индия

23.01.2012

 
Международните хотелски компании Starwood и Hyatt обявиха, че планират да разширят присъствието си в Индия.

Starwood Hotels, втората по големина хотелска компания след Marriott International в САЩ, обяви миналата седмица плановете си да увеличи с 20 хотела или 61% хотелската си база в Индия през следващите три години. Тази година ще заработят два хотела от луксозната индийска верига ITC, които ще се менажират от Starwood, два Alofts и един Westin. През следващите години там ще дебютират и още два бранда - St. Regis и W Hotels, които ще разширят палитрата на брандовете на компанията. Предвижда се към 2015 г. Starwood да разполага общо с 53 хотела в Индия.

Междувременно Hyatt hotels също лансира прощекта си за шест хотела под различни брандове в страната. Още тази година ще отворят врати един Hyatt, два Park Hyatts и три Hyatt Places, които ще разполагат общо с повече от 900 стаи.

Компанията вече е подписала договори за мениджмънт на седем традиционни хотела и на 14 с ограничено обслужване. С това броят на хотелите й на полуострова ще достигне 53.

Също в Индия хотелската верига ще открие и първия си хотел от нов бранд за продължителен престой - Hyatt House. Първият в света хотел от този бранд ще отвори врати в Мумбай.

 

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed