19 Апр. 2024

Вие сте тук

Residence Inn на Marriott идва в Европа

03.04.2011

 

Marriott International обяви, че планира да отвори Residence Inn в Единбург, Шотландия. Хотелът ще отвори врати през октомври т.г. и ще разполага със 107 стаи. Това ще е първият хотел от бранда във Великобритания. Първият хотел изобщо в Европа ще го изпревари буквално с дни и ще е в Мюнхен, Германия.

Брандът Residence Inn by Marriott разполага с над 600 хотела в САЩ, Канада и Коста Рика и е лидер сред хотелите с дълъг престой. Просторни стаи с отделни зони за спалня изадължителен елемент на всички хотели от този бранд. На разположение на гостите са напълно оборудвана кухня, доставка на хранителни продукти в стаята, 24-часов минимаркет и безплатна закуска са услугите, които гостите получават. Заедно с това в стаите има безплатен интернет, което е допълнително удобство за бизнес гостите. Фитнес центровете и комфортните лобита им помагат да релаксират.

Residence Inn е третият по големита бранд на компанията, който според изпълнителния директор Marriott International за Европа Ейми Макферсън има огромен потенциал за развитие в Европа.

През 2010 году Marriott International объяви, че планира да удвои портфолиото си в Европа до 2015 г.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed