29 Март 2024

Вие сте тук

Прогноза за времето: „облачно“ за хотелиерите в цяла България

27.01.2023

Иновативни решения за хотели ще предложи на българските хотелиери Hotelizer Cloud PMS чрез партньорската мрежа на SOFTONE. Тя ще позволи на собствениците и мениджърите на хотели да управляват всички процеси от единна платформа, която напълно автоматизира всички аспекти на търговското управление (включително веригата за храни и напитки и изисквания за касови апарати на дребно), както и счетоводство и управление на заплати,  издаване на сертифицирани електронни фактури и дигиталната трудова карта.

 

Това става възможно, след като SOFTONE Group, най-големият доставчик на облачно базирани софтуерни решения, обяви стратегическо партньорство с webhotelier|primalres, водещ разработчик и доставчик на иновативни и надеждни технологични решения за пътуване, с повече от 16 000 инсталации в 9 000+ хотела в 38 страни, съобщиха от двете компании.

 

Тяхното сътрудничество ще се фокусира върху популяризирането на Hotelizer Cloud PMS чрез партньорската мрежа на SOFTONE и ще обхване пазарите на Гърция, Румъния и България. Партньорството на двете компании ще покрие напълно нуждите от дигитализация на хотелиерския бизнес с най-модерните и най-добри в класа решения, от електронно разпространение, управление на резервации и работа на рецепция до пълна поддръжка на бек-офис процеси.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed