24 Юли 2024

Вие сте тук

Продължават ранните записвания за ваканция в Албена с до 25% отстъпка

18.01.2023

До края на м. януари продължава първият етап на ранни записвания за ваканция в Албена през лятото на 2023 година, съобщиха от курорта. Специалните оферти гарантират на гостите резервации на най-добри цени, включващи отстъпки до 25%. В акцията влизат почти всички хотели на комплекса, което осигурява едно от най-разнообразните предлагания на българския ваканционен пазар.

 

И през тази година хотелите от групата Beach & Fun са сред най-предпочитаните сред гостите, съчетаващи атрактивна локация в сърцето на Албена, само на метри от плажната ивица, и многобройните съоръжения за спорт и забавления.

 

Почитателите на по-тихата и спокойна почивка избират настаняване в хотелите от групата Beach & Green, разположени в непосредствена близост до тюркоазеното море и същевременно сгушени в спокойствието и зеленината на дивите лонгозни гори на природен резерват „Балтата“.

 

За пореден път любителите на адреналина могат да резервират хотелите от групата Aquaclub, даващи им свободен достъп до един от най-атрактивните аква паркове в Европа – Aquamania. Новост тук ще бъде преминаващият под немската марка Calimera хотел Ралица Супериор, който ще стартира лятото с обновени визия, анимационна програма, кулинария и открит бар-ресторант на плажа, както и с внедряването на доказани през годините най-високи стандарти от Германия.

 

Гостите оценяват високо и офертите за хотели Smart & Easy, гарантиращи най-достъпна цена във ваканционното селище. До края на м. януари с намаление от 15% може да се направи резервация и за 5-зведния Flamingo Grand Hotel & SPA, част от групата Deluxe & Lifestyle, обединяващ неповторим лукс, гурме пътешествия и абсолютен релакс в прилежащия СПА център.

 

Дългият близо 6 км. плаж, носител на отличието „Син флаг“, отново ще остане във фокуса на туристическото преживяване в Албена. По традиция всички гости на хотели Deluxe & Lifestyle получават към всяко наето помещение включен в цената достъп до един чадър и два шезлонга след втори ред откъм брега на комплекса. Правилото ще важи и за гостите на хотели Beach & Fun, Beach & Green и Aquaclub, с изключение на настанените при борд room only и bed & breakfast. Гостите на хотели Smart & Easy ще могат да се възползват от безплатните зони на плажната ивица, заемащи половината от обема й, или да заплатят чадъри и шезлонги по обявени на място цени.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed