16 Апр. 2024

Вие сте тук

Orbis отваря два нови хотела в София в края на 2017

22.02.2016

                                                                 

Orbis Hotel Group разширява присъствието си на българския пазар. Веригата ще отвори два нови хотела в София. Те ще са под марките, които вече присъстват у нас – Ibis и Novotel, съобщиха от компанията.

Двата хотела ще предлагат общо 250 нови стаи в центъра на София. И двата хотела са притежание на Bulgarian Markan Holding AD чрез MHQ Combo EAD и ще бъдат управлявани от Orbis Hotel group.

Очаква се новите хотели да отворят врати в края на 2017 година. Novotel Sofia Centre ще разполага със 150 стаи, бар, ресторант, фитнес център, паркоместа. Хотелът ще предложи и помещения, оборудвани с необходимите модерни технологии за провеждане на бизнес събития, както и други мероприятия.

Ibis Sofia Centre ще разполага със 100 стаи, обособени места за закуска, стаи за срещи и достатъчно паркоместа за своите клиенти.

 

Новите хотели ще използват вече добре познатата формула нa Accor -   ще бъдат на една локация, но с два различни входа и рецепции. Компанията използва в много дестинации подобна схема, предлагайки на туристите на едно място хотели с по-ниска и с по-висока ценова категория. Най-често си съседстват Ibis и Ibis Budget, Mercure и Ibis и Ibis и Novotel.

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed