02 Май 2024

Вие сте тук

MOËT & CHANDON представя лимитирана празнична серия "Златен прах"

14.11.2013

За края на 2013 година Moët & Chandon облича в злато трилитрова бутилка от знаковото си шампанско Moët Impérial, съобщиха от компанията.

 

Джеробом "Златен прах" е  трилитрова бутилка шампанско Moët Impérial, покрита с ексцентричен прах от блестящо злато. Лимитираната серия бутилки е вдъхновена от благородния прах, който покрива бутилките Moët & Chandon, докато отлежават в избите на марката в Еперне, Франция. Точно тогава се случва магията, която образува фините  балончета на шампанското Moët & Chandon.

 

Златото е безусловният символ на лукса и през този празничен период всичко, до което Moët & Chandon се докосва става златно! Затова Джеробом "Златен прах" пресъздава сияйния златист цвят на шампанското. Лимитираната колекция акцентира върху иконата на Moët & Chandon, шампанското Moët Impérial, което символизира духа на марката и е универсален израз на емблематичния и стил.

 

За да се допълни искрящата визия, Джеробом "Златен прах" е декориран с прочутата лента на Moët & Chandon, която украсява гърлото на бутилките още от 1886 г. Тук лентата е изработена от луксозен сатен и се развява грациозно около бутилката.

 

Финалният щрих на Джеробом "Златен прах" е восъчният печат на Moët & Chandon. Истински символ на дългогодишното наследство на марката, този печат украсява бутилките Moët & Chandon вече почти 125 години.

 

 

“Джеробом "Златен прах" е създаден в сътрудничество с прочутите френски гравьори Артюс-Бертран. Те с голямо майсторство, с изключително внимание и изцяло ръчно са покрили бутилките джеробом със златен прах, така че да се пресъздаде оригиналния блестящо-златист цвят на шампанското.

 

Лимитираната колекция се придружава и с блестяща визия от известния френски фотограф Тома Лагранж, който черпи вдъхновение и от стилизираната форма на диамант, която е част от визуалните елементи на марката.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed