01 Май 2024

Вие сте тук

Kempinski отваря нови хотели в Русия, Чехия и Армения

07.02.2011

Международната хотелска верига Kempinski е подписала договори за откриване на нови хотели в Русия, Чехия и Армения, съобщиха от компанията. Първият от тях ще отвори врати в Екатеринбург – четвъртия по големия град в Русия. Популярният балнеокурорт Марианске Лазне н Чехия е второто място, където ще се построи нов хотел на Kempinski. Третият хотел ще в столицата на Армения Ереван е дебют на веригата в малката кавказка държава.

Модерният Kempinski Hotel Ekaterinburg ще има 24 етажа и ще е на една от главните улици, в близост до генералните консулства на САЩ, Великобиртания, Унгария и Чехия. Хотелът ще разполата с 200 стаи и апартамента, 4 ресторанта и бара, бална зала и първият в Русия Спа-центрър Kempinski The Spa с площ над 1000 кв. М и богат избор от процедури.

Новият хотел ще допълни портфолиото на Кемпински в Русия след подписването на договор за мениджмънт на хотели в Москва, Санкт Петерберг, Нижни Новгород, Ростов на Дон и Новосибирск.

Бутик-хотелът Kempinski Hotel Marienbad ще има 80 стаи и ще бъде готов през 2012 г. Гостите ще се наслаждават не само на великолепието на хотела, но и на разходки из красивите паркове и исторически места. Основна забележителност ще е медицинският център, който ще предлага процедури, основани на лечебните свойства на минералната вода. Градът разполага с 40 минерални извора, други 100 са в околностите на Марианске Лазне. На разположение на гостите ще има още два мини голфа, тенис-кортове, басейни, сауни, както и разходки на кон, велосипедни маршрути, разходка с лодка и пр-

Kempinski Hotel Yerevan (Ереван) ще е първият хотел на веригата в Армения. Той ще предлага на гостите си 150 стаи и апартамента и ще отвори врати през 2013 год. Хотелът ще е разположен в близост до главните туристически забележителности на арменската столица като Операта, руините на крепостта Еребуни, църквите, монумента на каскадите и пр.


Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed