02 Май 2024

Вие сте тук

Kемпински Хотел Гранд Арена Банско отново приема световни ски знаменитости

21.02.2011

THExperts

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще бъде сборното място за всички официални лица и VIP гости по време на състезанията от AUDI FIS Ski World Cup за мъже на 26 и 27 февруари 2011 г., съобщиха от хотела.

Целият ръководен щаб на пътуващото бяло шоу на Audi FIS World Cup идва в България и ще отседне в  Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Елитният хотел в бързо набиращия международна популярност наш ски курорт е предпочетен от всички официални гости за най-голямото ски събитие, състояло се досега в България!

Двудневното събитие (супер комбинация и слалом), което ще се състои на писта “Бъндерица” на 26 и 27 февруари 2011 г., вече привлече огромен медиен интерес. Над 200 журналисти ще отразяват надпреварата, а директното ТВ излъчване ще достигне до международна зрителска аудитория от над 200 милиона човека!

Билетите са в продажба от 1 февруари и цените им са много разумни – еднодневен билет за възрастни е 35 лева, а комбиниран за двата дни - 55 лева. Деца и ученицимогат да видят най-добрите скиори на света съответно за 20 и 30 лева, но само придружени от възрастен. Всички билети включват транспорт от Банско до пистата и обратно.

Този забележителен празник на зимните спортове на най-високо равнище стана възможен и благодарение на усилената работа на екип от над 1000 души, на големите спонсори и дори на 100 доброволци от България, Гърция и Великобритания. Организаторите не са подценили и най-малкия детайл – дори хората, които не успеят да си купят билет, ще могат да гледат състезанието от четири безплатни зони по трасето. Специална брошура ще предлага добре организирана информация за всичко – от места за паркиране и график на транспорта до културни атракции и важни телефонни номера.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed