28 Март 2024

Вие сте тук

Germanwings и Austrian Airlines обявиха сътрудничеството си за съвместни полети

22.12.2011

 

 Пътниците от Австрия и Германия ще се възползват от линиите на двете авиокомпании до нови атрактивни дестинации

 

Нискотарифната авиокомпания Germanwings и Austrian Airlines, дъщерни дружества на Lufthansa, обявиха съвместно сътрудничество за общи полети до дестинациите на двете компании. Авиокомпаниите ще сключат споразумение за транзитни полети, благодарение на което пътниците ще бъдат улеснени при пътуването си, като комбинират полети на двете дружества.

 

«Чрез по по-тясното си сътрудничество с Austrian Airlines Germanwings ще предложи допълнителни ползи за своите клиенти. Пътниците ще имат по-големи възможности за полети до различни дестинации, особено при прекачване на международното летище във Виена,” каза говорителят на Germanwings Томас Винкелман. Андреас Бирвирт. "Така клиентите ни ще могат да комбинират полети на двете авиокомпании, като закупят един общ билет на Austrian Airlines. Това спестява време при резервирането и осигурява още по-голяма гъвкавост при пътуването", допълни членът на Управителния съвет на Austrian Airlines Андреас Бирвирт.

 

От март 2012 г. сътрудничеството между двете авиокомпании ще се задълбочи с подписване на споразумение за съвместни полети (т. нар. codeshare споразумение). Партньорството обхваща полетите от Хановер и Щутгарт до Виена, както и от Кьолн/Бон до Виена, Залцбург и Клагенфурт.

 

Благодарение на новото сътрудничество, клиентите на Germanwings и Austrian Airlines ще могат да достигнат до нови дестинации, пътувайки от Кьолн/Бон през Виена. Пасажерите от Виена могат да се възползват от атрактивните оферти за полетите на Germanwings от Кьолн/Бонн, Хановер и Щутгарт. И двете компании предлагат удобно и сигурно пътуване на изгодни цени.

 

Пътниците могат да резервират съвместен полет на Germanwings и Austrian airlines чрез своята туристическа агенция или чрез информационния център на Austrian Airlines, поясняват от авиокомпанията.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed