25 Апр. 2024

Вие сте тук

Even Hotels – зелени и здравословни

13.03.2012

     

    Международната хотелска компания InterContinental Hotels Group официално обяви старта на новия си бранд Even Hotels. Той ще се позиционира на пазара в сегмента, предназначен за привърженици на активния живот и развлечения. Целева група на хотелите от новия бранд са хора, които се нуждаят оп достатъчно пространство за спорт и упражнения. Освен това, в стаите на хотелите от бранда Even ще има антиалергенни тъкани, а в ресторантите ще се сервира полезна и здравословна храна.

Стаите ще са оборудвани с тренажори, а персоналът на хотела ще обучен да дава на гостите си съвети, свързани с натоварването и тренировките. В тях ще има и специални постелки за йога упражнения. Фитнесцентровете ще заемат значително по-голяма площ, отколкото в останалите хотели на компанията.

Допълнително удобство ще са източниците на естествено осветление, антибактериални салфетки, закачалки със специална конструкция, които лесно могат да бъдат трансформирани в спортен уред.

Предвижда се през следващите пет години да отворят врати 100 хотела от новия бранд. Те ще са предимно в големите градове в САЩ. Първият ще бъде открит още следващата година.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed