24 Апр. 2024

Вие сте тук

EIAT 2013 - една стъпка по-близко до бъдещето

18.09.2013

Шеста  професионална конференция за образование в областта на туризма EIAT 2013 ще се проведе от 11 до 13 октомври в Hayat Regency, Белград, съобщиха организаторите.


EIAT е международно разпознаваема марка и бизнес събитие, на което просто трябва да присъствате, защото събира делегати от 12 страни в региона на Югоизточна Европа, 25 факултета и множество световно признати  експерти и презентатори, топ мениджъри и университетски преподаватели по туризъм и хотелиерство, икономика и управление на сектора.


EIAT (Образование и индустрия - напредък заедно) свързва частни, публични и академията сектор, за да се превърне региона на Югоизточна Европа в по-устойчива и привлекателна туристическа дестинация на международния пазар. Конференцията е създадена от група интелигентни и ентусиазирани хора, които признават, че само взаимодействието между туристическата индустрия, академичния и обществения сектор може да направи огромна крачка към по-конкурентен туристически пазар в региона на Западните Балкани . Това е единственото събитие в региона на Югоизточна Европа , което се фокусира върху най-добрите млади лидери в областта на туризма и управлението на хотела  с идеята да се гарантира развитието платформа.


                                      ТОВА Е ВРЕМЕ ЗА КОНТАКТИ!


Повече от двадесет световно признати спикъри, 250 делегати от 12 държави и 25 университети !

Джон Суорбрук, професор по туризъм и хотелиерство в Метрополитън Университета в Манчестър , Маркос Торес, директор „Маркетинг и продажби“ в Mayfair Hotel Лондон ,  Матиас Шутце, генерален мениджър на GCB - немски конгресно бюро, Брус Макмилън, бивш председател на MPI,  Антъни Хайд,  генерален мениджър „Бизнес събития“ в Barbican, Лондон заедно с много други  ще се споделят своите знания и опит с  участниците в EIAT.


На професионалистите и експертите ще бъде дадена възможност за бъдещи партньорства, бизнес срещи и възможности за работа, докато студентите и бъдещите лидери ще имат уникалнта възможност да чуят и работят заедно със световно признати експерти.


EIAT 2013  ще се състои в две паралелни сесии : изпълнителна,  специално създадена за професионалистите в индустрията, и за поколението Y, която ще е съобразена с интересите и изискванията на академичната общност  - преподаватели и студенти.


Планиране на управлението на дестинацията, съвременни тенденциии в индустрията и пазарите, печеливши  решения за управление на хотелите, съвременни технологии  в туризма  са част от многобройните теми, които ще бъдат представени на EIAT участниците .


Министерството на финансите и икономиката на Република Сърбия, Националната туристическа организация на Сърбия, туристическа организация на Белград за пореден път подкрепят организаторите на EIAT организаторите  от Центъра за научни изследвания туризъм и проучвания в създаването на това важно събитие.


За повече информация, моля посетете нашия сайт: www.eiat - conference.org

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed