02 Май 2024

Вие сте тук

easyJet с нов маршрут между София и Берлин

01.11.2012

Четири полета седмично ще има от март 2013 година

 

Нов маршрут  от Берлин до София  стартира easyJet на 31 март 2013 година, съобщиха от превозвача. Авиокомпанията ще извършва полети от София до летище Берлин Шьонефелд целогодишно четири пъти седмично.  Полетите са във вторник, четвъртък, събота и неделя. 

 

Авиокомпанията ще лети със 156-местен самолет Еърбъс А319 между столиците на България и Германия. Продажбите стартират  от днес на уеб-сайта www.easyJet.com.

 

Решихме да открием тази нова дестинация след внимателна преценка и анализ на пазарната ситуация. Има много българи, които работят и живеят в Германия и съответно силни двупосочни бизнес взаимоотношения между двете държави. Вярваме, че нашата нова дестинация ще се радва на голям интерес, както сред бизнес пътниците, така и сред тези, пътуващи за почивка или с други цели. Ще предложим възможно най-добрата услуга, с ниски тарифи и удобни дни за пътуване, коментира Питър Воец, маркетинг директор на easyJet за Австрия, Швейцария и Източна Европа. 

 

 

В момента easyJet извършва ежедневно полети между Лондон Гетуик и София, както и три пъти седмично между Манчестър и София. Новата дестинация Лондон Станстед - София ще бъде открита на 16 февруари 2013 г., с полети два пъти седмично , докато Берлин – София с дата на първи полет 31 март 2013 г., ще се оперира четири пъти седмично. Всички полети до и от София ще се обслужват на терминал 1 на летище София.

 

 

 

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed