20 Апр. 2024

Вие сте тук

easyJet представя своята лятна програма за 2012 година

15.09.2011

 Повече от 110 000 ниско-тарифни полети на базираната във Великобритания нискотарифна авиокомпания easyJet са вече в продажба за дестинации в Европа, Средния Изток и Северна Африка, съобщиха от превозвача. Авиокомпанията  представя днес своето лятно разписание за 2012 г. с избор на над 300 дестинации.

Пътниците, които търсят възможности, за да бъдат една крачка напред от типичното британско време, могат да си осигурят отрано най-добрите тарифи за слънчевия сезон през следващата година с 18 милиона свободни места за пътуване в периода от 25 март до 2 септември 2012 г.

easyJet прибавя капацитет към популярни туристически и бизнес дестинации, като Барселона, Аликанте, Мадрид и Рим, които превръщат пътуването с предпочитаната в Европа авиокомпания още по-лесно за хората, заминаващи от 10-те английски бази на компанията.

С тарифи, започващи от 21.99 английски лири (еднопосочен билет с включени такси), пътниците могат да избират от обширна селекция на дестинации през следващото лято – от традиционното испанско слънце и популярните европейски градски почивки, до повече екзотични пътешествия към дестинации, включващи Израел, Йордания и Мароко.

Пиковите летни места за най-новата база на easyJet на летище „Лондон Саутенд”, ще се предлагат за продажба за първи път с избор на осем дестинации: Амстердам, Аликанте, Барселона, Белфаст, Фаро, Ибиса, Малага и Майорка.

“С приближаващата зима влизането в сила на нашата лятна програма за 2012 г. позволява на пътниците да очакват с нетърпение и да резервират отрано, за да си гарантират най-добрите тарифи за годишните слънчеви почивки и уикенди следващата година, коментира Пол Симънс, директор на easyJet за Великобритания. Според него бизнес пътниците също могат да спечелят от лесното и достъпно пътуване до широка гама от европейски градски дестинации, до централни летища в удобно време. Като допълнение ние предлагаме още по-голям избор на нови дестинации от нашите английски бази през 2012 г., които ще обявим през следващите седмици”.  

 


THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed