26 Апр. 2024

Вие сте тук

easyJet обявява промоция на цените на над 20 милиона самолетни места

06.01.2012

    До 20 % намаление за всяко място, всеки маршрут, за полети всеки ден в периода между 1 февруари – 11 юли 2012 г.

 

Нискотарифната авиокомпания easyJet  обяви промоция на самолетните билети, с до 20 % намаление на цените на полетите в периода 1 февруари – 11 юли 2012 година. Над 20 милиона места в цяла Европа ще се предлагат с отстъпка в мрежата на компанията. Намалени цени на билети могат да бъдат резервирани директно в системата на онлайн покупка на www.easyjet.com. Промоцията е в сила от днес до полунощ във вторник, 10 януари. Чрез нея пътниците могат да се възползват от атрактивни оферти за полети в празничните дни, като Свети Валентин, Великден и пролетните почивки.

Цените на билети за двете дестинации на easyJet от София – Лондон и Манчестър, също ще се предлагат с отстъпка в посочения период за пътуване. От средата на декември месец 2011 г. easyJet увеличи честотата на своите полети от България. Авиокомпанията откри втори дневен полет от София до Лондон в съботно-неделните дни, извършван със 180-местен самолет Airbus A320. Той заминава за английската столица в 20.40 часа (събота) и в 21.30 часа (неделя), като пристига в София 40 минути по-рано. По този начин заедно с ежедневните делнични полети, авиокомпанията изпълнява до 9 двупосочни полета всяка седмица между София и Лондон. Като се прибавят и полетите до Манчестър, easyJet оперира до 12 двупосочни полета общо по двете направления.

За да се възползват от промоцията, клиентите на easyJet трябва да резервират своите полети директно на уеб сайта easyJet.com от днес до вторник, 10 януари. Те могат да се възползват и от отстъпки в цените за хотели и рент-а-кар услуги в цяла Европа – до 50 % намаление за хотелско настаняване и 20 % намаление на услугата „кола под наем”, в периода 1 февруари – 11 юли, 2012 година.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed