29 Март 2024

Вие сте тук

Centransit.bg – новата възможност за хотелиерите

15.06.2010

THExperts

Новият туристически портал www.centransit.bg е единственият, който съчетава възможностите за резервация на редовни и нискотарифни авиокомпании, хотели, коли под наем и круизи, при това на гарантирано най-ниска цена. Това обяви Джон Хейзълууд, изпълнителен директор на CenTransit.bg при представянето му.

За хотелиерите това още една възможност да привлекат клиенти, каза Хейзълууд. По думите му освен приемливата цена за включване компанията предлага и  „виртуална рецепция”. Това означава, че хотелите, които не могат да си позволят да поддържат 24-часова рецепция, ще могат да използват помощта на кол-центъра на компанията. Тя предоставя персонал от 40 души, които обслужват клиентите на 14 езика.

Допълнително предимство е гаранцията за най-ниска цена за потребителя, предлагана от оператори в България. Според екипа на компанията това става не с ексклузивни цени с хотелите, а с достъпа на клиентите до база от няколкостотин хиляди хотела, включена в най-популярните търсачки като www.hotels.com , www.booking.com, GTA, global и др.

Ако някой клиент открие по-ниска цена, предоставена от български доставчик, ще му бъде платена разликата плюс обезщетение, обеща Хейзълууд.

По думите му новият портал се различава както с възможността за комбиниране на полети между редовни авиокомпании и около 40 нискобюджетни авиопревозвачи, до които обикновено турагентите нямат достъп, така и с огромната база данни за хотелите.

Собственик на новия портал е онлайн туристическата технологична компания TravelStoreMaker.com , основана през 2008 г. От две години досега centransit.bg е в тестов период с двугодишно маркетингово проучване. Според Хейзълууд компанията има клиенти в 25 държави на няколко континента.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed