03 Май 2024

Вие сте тук

BioFach 2013: Биопродукти на масата

14.02.2013

Все повече хора избират биопродукти, при това не само в дома си. Затова не е учудващо, че те присъстват и в заведенията за обществено хранене. В света биопродукти можем да открием не само в ресторанти, но и в училищата, детските градини и болниците. Затова не е учудващо, че темата за храненето е една от централните в провеждащото се от 13 до 16 февруари изложение Биофах в Нюрнберг, което е водещо в света за биопродукти. ГастроФорум, ГастроЛаундж, срещи и дискусии ще дадат на професионалистите и хората, които се интересуват от тази тема, повече информация за биопродуктите.

 

Според Райнер Рьол, създадел на компания за устойчив кетеринг, една трета от продажбите на биопродукти са за домашно потребление. Навлизането на тези продукти  в ресторантите, хотелите и обществените кухни е значително по-бързо, отколкото в други сектори.

 

България също участва  в международното изложение за биологично земеделие БиоФах. На изложението представяме  млечни и месни издалия, преработени и сушени плодове, зеленчуци и ядки, вина, мед, продукти на хлебната и сладкарската индустрия.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed