26 Март 2019

Вие сте тук

BALKANICA WEDDING EXPO - за четвърти път в София

09.01.2012

Четвъртото сватбено изложение BALKANICA WEDDING EXPO 2012 ще се състои на 21 и 22 януари в хотел Шератон София, съобщиха организаторите. BALKANICA WEDDING EXPO e най-голямото сватбено събитие в страната и все повече утвърждаващо се на Балканите.

За четвърти пореден път професионалисти в сватбения бранш от страната и чужбина ще се съберат в балната зала на хотел Шератон, за да облекат във феерия и светлини очакванията на младоженците. Под знака на лукса и обещанията за красиво начало 60 фирми-изложители ще участват в тазгодишното издание на събитието. Поканени са най-добрите в сватбения бранш – брандове производители на булчински рокли, официални облекла, бижута и аксесоари, сватбени агенции и представители на всички сфери на сватбените услуги - декорация, фото- и видеозаснемане, кетъринг услуги и сватбени торти, музика и диджеи... Под покрива на Шератон, са събрани на едно място всички, които могат да бъдат в услуга на най-красивото, романтично и специално сватбено тържество.

В дните на изложението фирмите-изложители ще направят специални отстъпки за посетителите и ще се отзоват на всяко запитване на желаещите да получат повече информация, свързана с услугите, които предлагат.

За младоженците BALKANICA WEDDING EXPO предлага и специална томбола с много награди.

За специалистите и фирмите това е чудесен начин да общуват с колегите си и да създадат ценни бизнес контакти не само на територията на страната, но и в чужбина, тъй като събитието предлага среща на водещи фирми в различни сфери на сватбения бранш.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed