25 Апр. 2024

Вие сте тук

AirBerlin и British Airways обединяват програмите си за лоялност

08.12.2011

 

Пътниците на AirBerlin вече ще получавак «Avios», новата «валута» за полетите, които се изпълняват от код-шеринговия партньор на германския превозвач - авиакомпания British Airways.

«Avios» - е новата бонусна единица на British Airways, която може да бъде заменена за полети. Занапред членовете на Executive Club на британската авиакомпания ще могат да събират и разменят «Avios» на полетите, изпълнявани от AirBerlin и NIKI.

AirBerlin и British Airways сключиха код-шерингово споразумение през юли под егидата на авиационния алианс OneWorld®, чийто пълноправен член германският превозвач ще стане през пролетта на 2012 година. Координирането на програмите за често пътуващи клиенти е още една важна стъпка в разширяването на партньорството.

«И двете авиакомпании са добре известни с високото ниво на обслужването и отличното съотношение цена/качество. Развитието на сътрудничеството им предлага на клиентите още повече предимства и по-бързо събиране на мили», коментира новото споразумение маркетинг директорът на AirBerlin Андре Ран.

За получаване на мили и «Avios» членовете на Topbonus и Executives Club трябва при резервация да въведат номер на участника на програмата за лоялност или да представят картата си при регистриране за полета. Заработените мили и «Avios» автоматично се начисляват на сметката им.

Програмата за лоялност Topbonus на авиакомпания AirBerlin наброява над 2,7 млн. участника. Тя позволява събраните мили да се заменят за полети, както и за купуване на стоки и услуги при партньорите на авиокомпанията – хотели, наем на автомобили, застраховане и пр., както и при всякакви плащания, извършвани с кредитната карта на AirBerlin.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed