28 Март 2024

Вие сте тук

Международни награди за хотелиерство®2017. Регистрацията е отворена

04.08.2017
Снимка: 
IHA

Започна регистрацията за участие в конкурса за хотелска индустрия в Европа Международните награди за хотелиерство 2017 „International Hospitality Awards® 2017“, съобщиха организаторите.


През 2017 г.  международният конкурс разширява своите граници и кани участници от 21 европейски държави: България, Полша, Унгария, Румъния, Грузия, Словакия, Молдова, Украйна, Австрия, Чехия, Хърватия, Черна гора, Сърбия, Босна и Херцеговина, Албания, Македония, Словения, Гърция, Литва, Латвия и Естония.


Участието на всички хотели е безплатно. Всеки хотел може да подаде заявка в една или две номинации от общо 28 категории до 30 октомври 2017 година.


Мисията на наградите е не само да се изберат най-добрите хотели, но и да се развива професионално и конкурентно гостоприемство чрез популяризиране на постиженията на местните хотели и курорти. Наградите подпомагат развитието на качеството на услугите в хотелите и стимулират растежа на конкурентоспособността в хотелиерската индустрия на местните пазари, както и в чужбина.


Номинациите се оценяват пропорционално, въз основа на професионалното мнение на членовете на журито (50%) и на рейтингите на потребителите в международните системи за онлайн резервации: Booking.com (25%) и TrustYou.com (25%). По този начин върху резултатите ще окаже влияние не само мнението на членовете на журито, но и  впечатленията на гостите.


Основните ценности на наградите са независимост и безупречна репутация. Официален одитор на International Hospitality Awards® е международната одиторска компания Deloitte.


Официалната церемония по връчването на международните награди за хотелиерство 2017 ще се проведе в Будапеща (Унгария), през януари 2018 г.


Наградите се държат от HOTELIERO клуб, който се използва за организиране на украинския Hospitality Awards® тъй като 2011 г. След пет години отличаване на най-добрите хотели в Украйна беше решено да се излезе на международно ниво и да се стартират International Hospitality Awards®.

Можете да регистрирате хотела си в уеб сайта на International Hospitality Awards®:

http://hospitalityawards.international/2017/hotels/registration/

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed