25 Апр. 2024

Вие сте тук

510 яйца бяха счупени във Великденска „борба” с яйца, организирана от easyJet

16.04.2012

 

  

 

В надпреварата се включиха стотици семейства с деца

 

За трета поредна година easyJet, четвъртата по големина европейска авиокомпания, организира „борба” с Великденски яйца.  Стотици млади хора и семейства с деца премериха сили с Великденски яйца, специално боядисани за надпреварата. В почивния ден 1000 столичани и гости на града избраха да прекарат няколко хубави часа на открито, вземайки участие в забавната инициатива в Борисовата градина в София.


Веселата равносметка след традиционния вече празник за града e: 1000 участници, 510 преборени яйца, много пожелания за здраве и късмет и спечелени 10 двупосочни билета до Лондон и Манчестър.


Талантливата българска певица Миленита откри официално събитието с думите: «Чувствам се страхотно, като виждам толкова много млади хора тук в центъра на София. Радвам се, че съм днес с вас и благодарение на easyJet можем да направим заедно един наистина страхотен Великденски празник”. След масовото „преборване“ с Великденски яйца, Миленита изтегли в томбола с помощта на най-малките участници на случаен принцип имената на 5-ма победители. Те спечелиха за себе си и за свой приятел общо 10 безплатни самолетни билета с включени отиване и връщане от София до Лондон и Манчестър. Веска Крилова, Гергина Радкова, Бояна Дичева, Силвия Христова и Жаклина Златева са късметлиите, които ще летят със своята половинка или приятел до дестинациите на easyJet от София.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed