19 Апр. 2024

Вие сте тук

50 000 щатски долара в брой и околосветско пътешествие - награда на световен конкурс

29.01.2013

Глобалният бранд за пътуване и туризъм My Destination анонсира в България световен конкурс

 

От днес стартира конкурс с невероятни награди, съобщиха от My Destination, глобален бранд за пътуване и туризъм, функциониращ с помощта на общност от местни експерти.   Конкурсът „BBB” (Biggest, Baddest, Bucket List) ще предложи на един късметлия наградата на живота му – изцяло платено шестмесечно околосветско пътешествие до минимум 25 международни дестинации и парична награда от 50,000 щ.д. при завръщането му.

 

Конкурсът ще се проведе в партньорство с редица международни организации, включително Hotels.com, Travelex and Viator. Той стартира на 28 януари и приключва на 31 март 2013 г. Бен Саутхол, победител в конкурса "Най-хубавата работа в света" на Туризъм Куинсланд (Tourism Queensland’s Best Job in the World), ще председателства оценката на участващите в конкурса в качеството на гостуващ съдия.

 

За пътешествието на живота ви с писане на блогове: шест месеца, през които ще обиколите света, като всичките ви разходи ще бъдат платени. Ще пишете блогове, ще се срещате с местните хора и ще участвате в предизвикателства във всяка дестинация. Предизвикателствата ще бъдат мащабни и разнообразни и ще обхващат всичко от посещение на забележителност до дегустация на местен деликатес и от престой в дома на някое семейство до покачващи адреналина дейности. Най-хубавото е, че победителят ще има възможност сам да създаде свой собствен шестмесечен план на пътуването. Ще пише блогове за My Destination по време на пътуването, като ще информира приятелите си у дома и хората по света за развоя на приключенията ви и новите приятелства, създадени по пътя.

 

За паричната награда: След приключването на всички предизвикателства и задачи, свързани с писане на блоговете по време на шестмесечното пътуване, цяло гърне злато: 50,000 щ.д. ще очаква победителя при завръщането му. Ще можете да похарчите тези пари за каквото пожелаете – да изплатите студентския си заем, да стартирате собствен бизнес или да си купите дом – сумата наистина може да промени живота ви!

 

Бен Саутхол спделя: “Спечелването на конкурса "Най-хубавата работа в света" (Best Job in the World ) наистина промени живота ми и нямам търпение да помогна да се избере победителя в конкурса „BBB” (Biggest, Baddest, Bucket List ) и да помогна на някой друг да получи възможността, която може също да промени живота му. След като спечелих през 2009 г. не съм се обръщал назад и сега съм във възторг, че има подобна невероятна възможност за пътуване с писане на блогове, която наистина изглежда, че ще влезе под кожата на толкова много дестинации в света”.

 

Как да се включите за участие: Включването за участие и спечелване на конкурса „BBB” е изключително просто.

Първа стъпка: Кандидатите трябва да подготвят за участие видео на английски език и в рамките до три минути да ни разкажат за любимата си дестинация в света – независимо дали това е градът, в който живеят, най-хубавата си ваканция или мястото, което винаги са мечтали да посетят.

 

Втора стъпка: Качете видео материала заедно с попълнения формуляр за кандидатстване и запис в стил блог при пътуване на www.mydestination.com/bbb. Видеото и блогът могат да бъдат за две различни дестинации, така че да покажат творческите ви възможности и разнообразни таланти.

 

До списъка с класирани финалисти ще бъдат допуснати десет кандидати, пет, избрани от My Destination, и пет, избрани от цял свят, след което ще стартира финалният кръг за гласуване – тогава със сигурност трябва да насърчите всичките си приятели и семействата си да гласуват за вас!

 Ключови дати:

  • 28януари – състезанието е открито
  • 31март – приключват участията в състезанието
  • 12април – обявяват се топ 10 финалисти и започва финалното гласуване
  • 26април – избират се топ 3 финалисти
  • 7май – обявява се победителят
  • 8юни – започва пътуването на живота за победителя, което продължава до декември

 

За повече информация и участие в конкурса вижте www.mydestination.com/bbb

 

My Destination е глобален интернет сайт за пътуване и туризъм, който се поддържа от мрежа от стотици местни представители във всяка дестинация. Основан от Джеймс Стрийт и Нийл Уолър през 2006, сега посетителите на сайта намират качествена информация какво да правят, къде да отседнат, къде да се хранят, както и ценни полезни съвети в над 80 дестинации от 45 държави по цял свят.   

Днес My Destination има над 15 милиона уникални потребители годишно, които обхващат около 80 дестинации, включително Барселона, Кейп Таун, Дубай, Хавай, Кения, Куала Лумпур, Лондон, Майорка, Малта, Оман, Орландо, Пукет и Сингапур.

Фирмата My Destination с централа в Лондон, понастоящем има 40 служители и още 200 човека в цял свят, които са част от франчайзинговата мрежа на My Destination.

 

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed