20 Апр. 2024

Вие сте тук

5 млн лв за туристическа реклама

19.06.2012

Пет милиона лева от бюджета ще получи Министерството на икономиката, енергетиката и туризма за изпълнение на годишната програма за национална туристическа реклама. Конкуренцията на световния пазар в условията на икономическа криза налага да бъде обърнато сериозно внимание на националния туристически маркетинг и реклама. Планираните дейности включват организация на националното участие в над 35 международни туристически изложения, кампании, организиране на журналистически и специализирани турове, работни срещи и семинари.

Решението се очаква да бъде взето утре на заседание на кабинета, на което правителството ще възложи на министъра на финансите да
предостави по бюджета на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма 15 млн. лв., съобщи пресслужбата на кабинета.

Останалите 10 млн. лв. са за осигуряване на технологичните процеси по извеждането на първите два блока на атомната централа
в Козлодуй и прзадеминаването им към Държавното предприятие "Радиоактивни отпадъци" като съоръжения за управление на радиоактивните отпадъци.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed