26 Апр. 2024

Вие сте тук

48 нови участници в Международна борса Ваканция и СПА

06.02.2014

Над 250 фирми и организации от 22 държави в света ще участват в 31-то издание на Международната борса Ваканция и СПА, която ще се състои от 13 до 15 февруари в столичния Интер Експо Център. Това стана известно на пресконференция за предстоящото събитие днес.

 

Общо 48 нови изложители ще участват в борсата, като тази година изложбените площи са по-големи.

 

За пръв път в изложението ще се включи Националният туристически офис на Китай с представителство в Цюрих, което промотира страната си в България, Румъния, Унгария и Швейцария. Свой дебют на изложението ще има Алтайски регион в Западен Сибир, Русия. Израел, Малдивите и Азербайджан също са с интерес към изложението.

 

Сред традиционните участници са национални организации и фирми от Гърция, Турция, Сърбия, Румъния, Македоспания, Хървания, Италия, Испания, Тунис, Тайланд, Холандия, Индия, Германия, Куба, Конго, Кувейт, Дубай, Русия, Узбекистан, сред изложителите са посолствата на ЮАР и Индонезия.

 

Най-голям ще бъде щандът на Министерството на икономиката и енергетиката с площ 150 кв.м. На него ще са представени 25 браншови и регионални асоциации, както и сдружения на хотелиери и ресторантьори, музеи и пр.

 

Над 30 общини ще бъдат представени на борсата в рамките на европейски програми тази година. Посетителите ще могат да видят какви атракции предлагат те на туристите по време на борсата.

 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed