19 Апр. 2024

Вие сте тук

40 заведения на Subway ще има в България до края на годината

06.04.2012

 До края на годината Subway ще отвори в България 17 нови заведения, като общият им брой ще достигне 40. Това съобщи Огнян Димитров, собственик на един от ресторантите на веригата в София.

От отварянето на първия си обект в България през 2009 г. компанията бележи бърз ръст. В момента веригата има 23 заведения, които се управляват на франчайзингов принцип - 15 в София, 4 във Варна, по две в Бургас и Слънчев бряг. Очаква се в скоро време да има ресторанти на Subway и в други градове.

Според Огнян Димитров веригата предлага качествена, прясна и здравословна храна, с което се обяснява успехът й по света. По думите му освен, че се приготвят по вкуса на всеки клиент, сандвичите в Subway ресторантите представляват здравословна алтернатива на традиционната бърза храна. Съставките не се пържат, хлябът е прясно изпечен, а всички сандвичи и салати съдържат качествени продукти, гарантирани чрез работата с утвърдени доставчици и строги стандарти за контрол на качеството.

Над 9,7 млрд са комбинациите от продукти, от които се правят сандвичите в заведенията на Subway България. Броят на всички сандвичи, които могат да бъдат поръчани от клиентите на веригата, изчислиха двама млади математици.

Веригата Subway е основана през 1965 г, а днес има над 36 хил. заведения в цял свят, които се управляват с регионални офиси в Амстердам, Бейрут, Брисбейн, Маями и Сингапур.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed