16 Апр. 2024

Вие сте тук

3 дни ще приготвят тортата за рождения ден на курорта Албена

21.08.2012

Майстори кулинари ще приготвят три дни тортата, с която ще бъдат почерпени хилядите гости на курортния комплекс по време на 43-ия рожден ден на Албена.  Петя Габровска  заедно с Ивелина Цветкова са ангажирани да забъркат вкусния сладкиш, съобщиха от курорта.

 

Тортата ще започне да се приготвя в сряда в сладкарския цех на Албена, който се намира  в хотел „Добруджа”. Близо 20 часа през трите дни ще отнеме направата й. Рецептата включва: 480 яйца, 20 кг. захар, 23 кг. брашно, 50 л сметана, 20 кг. шоколад и за декорация 30 кг. захарно тесто.

 

Огромният десерт по традиция ще се изнесе от близо десетина майстори готвачи по време на празничния концерт на 24 август. За място на големия купон е избрана огромната зелена поляна пред хотел „Добруджа”. Гостите на комплекса ще имат възможност безплатно да се насладят на прекрасните изпълнения на едни от най-големите звезди в музикалните формати „Мюзик айдъл” и „Гласът на България” Дамян Попов и Валентина Димитрова, участничката в „Гласът на Румъния” Ани Балмуш, беларуски балет „Фиеста”, танцьори, участвали в „България търси талант” със своя атрактивен брейк танц, група Акага. Гостите ще видят и танц с огньове, както и много други изненади. Ще бъде изтеглена и специална томбола, с която зрителите ще имат възможност да спечелят атрактивни награди от мобилния оператор Виваком, както и ваучер с 5-дневна почивка в курортния комплекс. 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed