26 Апр. 2024

Вие сте тук

100-хилядната виза за тази година издадена на руски гражданин

01.06.2014

Двегодишната  Оксана Шишкина от град Москва е стохилядната руска гражданка, на която Посолството на Република България в Москва издаде виза. Българският посланик Бойко Коцев поздрави нейната майка Елена Шишкина, която прие визата, съобщи Министерството на икономиката.

 

По традиция Оксана и Елена Шишкини получават и специален подарък – едноседмична почивка в петзвездния хотел “ДабълТрий Хилтън”, като продължение на планирания си отдих в комплекса “Златни пясъци''. Изпращащият туроператор ТРАНСАЕРО ТУРС ще предостави безплатен самолетен билет на Оксана, а приемащият туоператор КИТТ ще подари безплатен трансфер на територията на България.

 

Министерството на икономиката и енергетиката на България, Посолството на България в Русия, със съдействие на българския туристически бизнес, са партньори в осигуряването на наградния фонд.

 

И тази година българското посолство в Москва отбелязва традиционен интерес на руските граждани да пътуват и почиват в България. За месец май 2014 г. само в Москва е отбелязан ръст в броя на издадените визи от около 9% в сравнение със същия период на миналата година. Средно на ден в консулството се издават по 4000-5000 визи.

 

 

 

 

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed