20 Апр. 2024

Вие сте тук

1 млрд долара ще е най-голямата хотелска инвестиция в САЩ през 2012

04.01.2012

Хотел St Regis Bal Harbour Resort, чиято инвестиция се оценява на 1 млрд долара, ще отвори врати на 19 януари в Бол Харбор в северната част на Маями Бийч (щат Флорида), съобщиха от St Regis. Това ще е най-скъпият хотелски проект в САЩ през 2012 г.

Представители на бранда St Regis обещават, че хотелът ще предложи на гостите си „ново равнище на лукса“. Хотелът разполага с 214 стаи, гледащи към океана, и 307 апартамента в  стъклени 27-етажни кули.

В хотела ще бъде внедрена специална система за сигурност. Когато гостът влезе в асансьора, тя ще може по електронния ключ от стаята да определи ннеобходимия етаж. Хотелът ще предлага Wi-Fi във всички помещения.

На разположение на гостите ще има консиерж, СПА център Remède Spa, фитнес и детски клуб. Главно действащо лице в ресторант J&G Grill е носителят на три звезди Мишлен Жан Джордж Фонгерихтен. В менюто на ресторанта са включени само ястия, приготвени от продукти, които могат да бъдат купени на местния пазар. Винарската изба разполага с една от най-добрите в Южна Флорида колекции с общо 2500 бутилки вина. Цената на нощувка в хотела тръгва от $659.

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed