20 Апр. 2024

Вие сте тук

„Щом аз мога, и ти можеш!“

13.10.2015

Как да реализираш мечтите си и да постигнеш финансова независимост? Отговорите на този въпрос вероятно могат да бъдат различни, защото едва ли има универсална рецепта. Един от тях ще намерите в книгата на Бойко Манев „Щом аз мога, и ти можеш!“, която наскоро излезе от печат. Той споделя примери, дава съвети, предлага насоки въз основа на личния си опит, като отчита погрешните си практически стъпки или нагласи.

 

От три седмици книгата успешно се предлага  на пазара и може да бъде намерена в книжарниците на издателство „Сиела“, както и да бъда купена онлайн.

 

Авторът споделя личния си опит в туризма и хотелиенството в България и чужбина, преминала в различни хотелски вериги. В кариерата си за десет години преминава цялата стълбица, за да се изкачи на едно от най-горните стъпала, заместник изпълнителен директор на „Дедеман Принцес София хотел”. Логично продължава със споделяне на опита си в сферата на хотелиерството и туризма, като  провежда обучения в България, Чехия, Белгия и Казахстан - вече над 50 на брой успешно проведени обучения с повече от 1000 участници.

 

Нова стъпка в професионалното му развитие е книгата „Щом аз мога, и ти можеш!“, предназначена за всички, които са осъзнали колко е важно да бъдеш позитивен, колко необходима е правилната себеоценка и колко полезно е да се експериментира.

 

 Предговорът на книгата е написан от Николай Василев (вицепремиер на България от 2001 до 2005 г.) Според него в тази книга младият човек ще открие много прилики със своята съдба от една страна, както и много различия - от друга, но и много напътствия, които биха му помогнали да успее в областта, в която се развива. Нещо повече, тя може да отвори очите на всекиго да види правилния път за себе си.

 

Всеки има  нужда от увереност, която да му помага в живота. Всеки се стреми да открие „съвършенството“ и „скритата тайна”, която носи, но не всеки може да открие пътя, по който да тръгне, пише авторът.

 

„Не можем да имаме всичко. Трябва да си направим преценка – дали и доколко това, което имаме, е това, което искаме, и доколко то ни прави да сме тези, които сме. 

Всичко започва и свършва с нас. С мен. С теб. С него/нея.

Бъдете себе си и никой друг!“,

 

казва още Бойко, според когото позитивното мислене, нагласата да се действа, да се комуникира/контактува с различни субекти са не по-малко важни за кариерния успех, отколкото натрупаните познания и придобитият опит.   

 

         

         

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed