23 Апр. 2024

Вие сте тук

„Черноморско злато“ с нов фирмен магазин в хотел „Феста София“

26.04.2012

 

Нов фирмен магазин на винарната „Черноморско злато“ бе открит снощи в хотел „Феста София“. На специална дегустация технолозите на „Черноморско злато“ представиха вината от серията „Златен Ритъм“ (GP) – каберне, шардоне и розе, носители на множество награди от международни винени изложения.. Достоен представител на серията „Златен Ритъм“ беше награденото с два златни медала за реколти 2010 и 2011 г от Винария 2012 вино „Шардоне Гран При“. То се отличава с минерална чистота, която гроздето може да придобие само в района на Поморие, разказа Мария Петрова, мениджър „контрол“ в Черноморско злато.

Специално за откриването гостите имаха възможност да се възползват от промоционалните оферти за вина от сериите „Пентаграм“ и „Златен Ритъм“.

Традиционен интерес предизвикаха и ракиите на „Черноморско злато“ от серията „Бургас 63“, защитила името си с множество награди и отличия на български и международни изложения. На тазгодишното ISW International Spirits Award 2012 в Нойщат, Германия, Бургас 63 „специална резерва“ завоюва сребърен медал.

 На откриването присъстваха партньори и клиенти, водещи туроператори и представители на медиите.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed