17 Май 2024

Вие сте тук

„Кемпински" откри сезона на коледните партита

05.12.2012

С весело парти „Кемпински хотел Зографски“ откри сезона на коледните празненства в София.

 

Над 250 души –  дипломати, политици, партньори, медии и просто приятели  бяха посрещнати от домакините в лобито на хотела, пищно украсено за случая. Много музика, весело настроение, томбола с изненади и изискан кетъринг зарадваха гостите.

 

Освен домакина Герд Руге, генерален мениджър на Кемпински хотел Зографски София, на тържеството присъства и Атанасион Манос, новият генерален мениджър на Кемпински Гранд Арена, Банско, който доскоро беше заместник-генерален мениджър на хотела.

 

Специално място в лобите бе отделено за "Коледното дърво на желанията", което  през празничния сезон по традиция присъства в лобито на хотела.  На неговите клони са закачени желанията за коледни подаръци на децата от дома за деца, лишени от родителски грижи в село Доганово. Инициативата е съвместно начинание между хотела и неговите гости, като всеки гост, посетител или служител може да закупи описания в дадено желание подарък. След като всички подаръци бъдат събрани, те ще бъдат занесени и раздадени на децата. Инициативата се провежда всяка година, като избраните домове са различни, за да може подкрепата да достигне до повече хора.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed