06 Май 2024

Вие сте тук

„Белла Академия” отваря врати за външни компании

22.10.2012
                            Стажовете в „Белла България” са възможност за работа в екип 
със специалисти с международен опит

 

„Белла Академия”, проект на хранителния холдинг „Белла България”, отваря вратите си за външни компании. Това стана ясно на първия регионален Job Fair, който се проведе  в събота  в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”.

 

„Белла Академия” е иновативно бизнес решение, което създава допълнителни ползи както за обучаващите се в нея, така и за бизнес партньорите им”, коментира Златислава Медарова, директор „Човешки ресурси” на „Белла България”.  Компанията предлага обучения в сферите на продажбите и популярните като "меки" умения – лидерство, управление на екипи, превенция на стреса, асертивно поведение, комуникациони умения, управление на промяната, управление на взаимоотношенията, управление на времето и приоритетите и др.

 

С обучението в сферата на продажбите за служителите на „Белла България” „Белла Академия” спечели годишната награда на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси в категорията „Учене и развитие”.

 

През последните години „Белла България” развива активно дейността си в сферата на обучението и развитието на служителите си и работи по програми за подпомагане на младите специалисти в областта на хранително-вкусовата индустрия в избора им за бъдеща професионална реализация. „Таланти” е най-новата програма на компанията насочена към продължаващото развитие на най-успешните й служители.

 

Традиционно компанията провежда и платени летни стажове, по време на които студентите имат възможността да работят в екипи с висококвалифицирани технолози и инженери с международен опит, иновативно мислещ маркетингов екип, утвърдени специалисти с дългогодишен опит в различни страни в сферите на производството, логистиката, търговията, счетоводството, финансите, информационните технологии, човешките ресурси.

 

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed