24 Апр. 2024

Вие сте тук

Юбърийтс навлиза на нови международни пазари

30.09.2016

Дубай, Йоханесбург, Амстердам и Токио са новите четири дестинации, в които от днес вече е достъпна доставката на храна Юбърийтс, информира Ройтерс.  Американската компанията  Юбър текнолъджис (Uber Technologies Inc) известна с услугата за превоз на пътници, организиран чрез мобилно приложение, е започнала голяма кампания за набиране на персонал, подготвяйки да започне да доставя храна в още най-малко 22 страни.


Услугата си Юбърийтс (UberEats) вече е достъпна  в Амстердам, а също така в Дубай, Йоханесбург и определени райони на Токио. Освен това планира в близките няколко месеца да заработи и в Брюксел, Стокхолм, Хонконг, Тайпе, Джакарта и Банкок.
Според обявените свободни места на сайта на Юбър и на други сайтове Юбърийтс трябва да попълни 150 позиции - от генерален мениджър до хора, занимаващи се с продажбите, както и куриери.


Наемането на персонал, увеличените инвестиции и по-агресивното предлагане на услуги през последните месеци подсказва, че се оформя нещо по-амбициозно.


В момента в Европа работят много от най-активните международни играчи в онлайн поръчките на храна, като те разчитат на местните връзки, установената клиентска база и големите мрежи от ресторанти, за да дадат отпор на нови конкуренти като Юбър и Амазон (Amazon), отбелязва Ройтерс.

Категории: 

THExperts бюлетин

Информирайте се за последни новини!

CAPTCHA
Този въпрос удостоверява, че сте реален потребител.
Subscribe to THExperts бюлетин feed